Categorieën
Uncategorized

Update 2 uit Bangladesh: pre-school en fysiotherapie

De pre-school (ook wel “school voorbereidende groepen”) van PhySCI draaien nu goed en de eerste successen zijn geboekt. Al-Amin is één van de nieuwe leerlingen en leert steeds beter om zijn beiden handen te gebruiken. Tegelijkertijd verbetert een ander kind, Pranto, zijn lees- en schrijfvaardigheid. Alle kinderen leren bij PhySCI nieuwe vaardigheden op verschillende manieren, precies hoe dat bij hun past. Ouders en kinderen zijn gemotiveerd en enthousiast.

Annapurna is één van de vele kinderen die niet in de buurt van het dagcentrum van PhySCI woont. Ze komt met haar vader met de motor 20-25 kilometer er naartoe gereisd. Maar; Haar welzijn groeit met de dag! Haar ouders zijn tevreden met de hulp die geboden wordt en zij vertellen ook andere hulpbehoevende ouders over wat de fysiotherapeuten te bieden hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s