Categorieën
Uncategorized

Brazilië: Gezond eten

In Brazilië houdt men ook van lekker eten. Echter leren niet alle kinderen thuis wat gezond eten is, waarom het belangrijk is, en dat het ook nog eens erg lekker kan zijn. Afeto werkt daarom sinds kort samen met een instituut die hierover les geeft. Tijdens deze workshops wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan het eten van fruit.

De kinderen leren over de voordelen van verschillende vruchten en wat fruit nu eigenlijk gezond maakt. Schilderijen en tekeningen tonen de kenmerken van verschillende vruchten. Verder is er een fruitproeverij van verschillende vruchten. Er is geen betere besteding van de middag, dan te leren hoe belangrijk de consumptie van gezond eten is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s